Niste zadovoljni izgledom svoje postojeće web stranice?

Mislite da je pojavom novih tehnologija vaša stranica zastarjela? Možda Vaše stranice posustaju za današnjim trendovima u web dizajnu. Ukoliko želite zadržati postojeći sadržaj na web stranici možete djelomično ili potpunog redizajnirati Vaše web stranice.

Razni klijenti imaju različite ukuse, što je nekome lijepo, drugome se to ne mora sviđati. Zato je važno individualno mišljenje klijenta. Isto tako, važno je slijediti trenutni trend u izradi. Osim vizualnog izgleda stranice, redizajn obuhvaća i dodavanje novih mogućnosti koje kod izrade stranica nisu postojale, a danas mogu biti vrlo korisne. Redizajn obuhvaća i novu On-Page SEO optimizaciju sa aktualnim ključnim riječima koja pomaže položaju na tražilicama. Možda samo promjena vizualnog predloška sa ponekom novom funkcijom predstavlja rješenje.

Redizajn web stranice

Možda bi htjeli da Vam se stranice prikazuju i na smartphone i tablet uređajima. Želite li osvježiti i unaprijediti novim mogućnostima svoje postojeće stranice, javite se i naći ćemo zajedno najbolje i najpovoljnije rješenje. Svrha redizajna je modernizirati stranice ne samo da lijepo izgledaju, nego poboljšati i funkcionalnosti koje pružaju. Ponekad to zahtjeva izradu novih web stranica, a ponekad je dovoljno promijeniti dizajn i ubaciti nove i moderne funkcionalnosti.

Web usluge vezane uz redizajn

Redizajn može sadržavati slijedeće usluge (ili kombinaciju usluga):

Promjena dizajna web stranice

Možda želite osvježiti svoju postojeću web stranicu novim modernim dizajnom. Vrijeme je za zamjenu teme ili vizualnog predloška web stranice. Sadržaj i funkcionalnosti na stranici ostaju isti.

Dodavanje novih funkcionalnosti

Sviđa Vam se postojeća web stranica ali bi htjeli u nju ugraditi neke nove funkcionalnosti. Javite se i zajedno ćemo pronaći rješenje koje Vam najbolje odgovara.

Konverzija u responzivan dizajn

Danas je responzivan dizajn (RWD) standard. Internet se sve više seli na mobilne uređaje. Vaša web stranica treba biti optimizirana za prikaz na svim uređajima raznih rezolucija ekrana. Ako je Vaša web stranica izrađena prije 5 i više godina, vjerojatno nema responzivan dizajn.

Konverzija u određeni CMS sustav

Ova usluga može biti zanimljiva vlasnicima već postojećih web stranica u koje nije ugrađen sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Naročito ako održavanje stranica podrazumijeva češći unos ili izmjene sadržaja.

Isto tako, možda želite promijeniti platformu na kojoj je izrađena web stranica. Usluga uključuje slijedeće konverzije:

  • konverzija HTML web stranice u CMS WordPress ili CMS Joomla
  • konverzija CMS-a Joomla u CMS WordPress
  • konverzija CMS-a WordPress u CMS Joomla