Redizajn postojećih stranica

Niste zadovoljni izgledom svoje postojeće stranice?

Mislite da je pojavom novih tehnologija vaša stranica zastarjela? Možda vaše stranice posustaju za današnjim trendovima u web dizajnu. Ukoliko želite zadržati postojeći sadržaj na stranici nudim uslugu djelomičnog ili potpunog redizajna Vaših stranica.

Razni klijenti imaju različite ukuse, što je nekome lijepo, drugome se to ne mora sviđati. Zato je važno individualno mišljenje klijenta. Isto tako, važno je slijediti trenutni trend u izradi. Osim vizualnog izgleda stranice, redizajn obuhvaća i dodavanje novih mogućnosti koje kod izrade stranica nisu postojale, a danas mogu biti vrlo korisne. Redizajn obuhvaća i novu optimizaciju sa aktualnim ključnim riječima koja pomaže položaju na tražilicama. Možda samo promjena vizualnog predloška sa ponekom novom funkcijom predstavlja rješenje.

Možda bi htjeli da Vam se stranice prikazuju i na smartphone i tablet uređajima. Želite li osvježiti i unaprijediti novim mogućnostima svoje postojeće stranice, javite mi se i naći ćemo najbolje i najpovoljnije rješenje. Svrha redizajna je modernizirati stranice ne samo da lijepo izgledaju, nego poboljšati i funkcionalnosti koje pružaju. Ponekad to zahtjeva izradu novih, ali većinom je dovoljno promijeniti dizajn i ubaciti nove i moderne funkcionalnosti.

KONVERZIJE

Učinite svoju postojeću stranicu modernom

Konverzija u responzivan dizajn

Može biti korisna vlasnicima već postojeće web stranice. Ako je prošlo više od četiri godine od izrade Vaše postojeće stranice vrijeme je da počnete razmišljati o redizajnu. Ne toliko radi vizualnog izgleda koliko radi novih funkcionalnosti. Nove tehnologije pružaju mnogo novih mogućnosti za Vas i Vaše korisnike.

Konverzija u CMS sustav

Ova usluga može biti zanimljiva vlasnicima već postojećih web stranica u koje nije ugrađen sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Naročito ako održavanje stranica podrazumijeva češći unos ili izmjene sadržaja.

Kontakt

  Petra Preradovića 55, Špišić Bukovica

 +385 33 716 478

 +385 95 393 5283

 ivan@web-usluge.com

© 2017 Web usluge. Sva prava pridržana.