Izrada web stranica

Izrada web stranica za sve namjene i svačiji budžet

Izrada web stranica uključuje cijeli niz postupaka, isto tako zahtijeva određena znanja i iskustva.

Kada netko dođe na Vašu novu stranicu prvo zapaža vizualni izgled. Grafički dio stranice je vrlo bitan za opći dojam posjetitelja. Kod vizualnog izgleda stranice vodim računa da dizajn odgovara sadržaju, da prati zahtjeve korisnika, da je dobar sklad boja i da je sadržaj pregledan.

Primjenom stečenih znanja i iskustava, Vaša nova stranica će imati dobru strukturu i navigaciju. Isto tako sve funkcije će raditi besprijekorno. Zatim pravilnom optimizacijom fotografija i ostalog sadržaja postiže se brzo učitavanje stranica.

Vaša web stranica sadrži kontakt obrazac kojim potencijalni kupci ili klijenti mogu poslati upit ili poruku u Vaš e-mail sandučić. Pored Vas, vlastitu e-mail adresu mogu imati i Vaši suradnici, članovi obitelji ili osobe po hijerarhiji u Vašoj tvrtci. Svom Webmailu možete pristupiti bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. Primjer vaše adrese je: vaseime@vasatvrtka.com

Stranice izrađujem na CMS platformi. CMS (Content Management System) je sustav za upravljanje sadržajem. To je programsko rješenje, odnosno platforma za upravljanje sadržajem na web stranicama. Prednost CMS-a je u tome što eliminira ili drastično smanjuje troškove održavanja stranice. Omogućuje Vam da sami unosite promjene na stranici (dodajete, mijenjate ili brišete sadržaj). Za uređivanje stranice nije potrebno poznavanje programiranja (PHP, ASPNET, JavaScript) i kodiranja (HTML, CSS).

Što se cijena tiče nastojim da se dobije vrijednost za novac. Odnosno da cijena prati uložen trud, vrijeme provedeno za izradu i adekvatno znanje.

PLATFORME ZA IZRADU

U radu najviše koristim CMS Joomla

Joomla

CMS sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda (možete ga besplatno preuzeti na http://www.joomla.org/). Napisan je u programskom jeziku PHP i koristi MySQL bazu podataka za pohranu sadržaja. Joomla je idealna platforma za izradu srednjih i zahtjevnijih web stranica. To je prilagodljiv CMS sustav za razne potrebe i može se proširivati.

WordPress

CMS sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda (možete ga besplatno preuzeti na http://wordpress.org/). Popularan je zbog svoje jednostavnosti instalacije i ažuriranja, jednostavnog dodavanja i upravljanja sadržajem. Izvorno je zamišljen kao jednostavan način za postavljanje bloga. Sa proširenjima može se koristiti i za izradu web stranica.

Facebook

Facebook stranica je jedna od opcija Facebook-a, i vrlo je korisna u promociji Vaše tvrtke, udruge i poslovne djelatnosti. Ostale dvije opcije su profil i grupa. Facebook profil koriste isključivo fizičke osobe i ima ograničenje od 5000 prijatelja. Grupe se formiraju po određenim temama i sklonostima i nisu vidljive u tražilicama.

Kontakt

  Petra Preradovića 55, Špišić Bukovica

 +385 33 716 478

 +385 95 393 5283

 ivan@web-usluge.com

© 2017 Web usluge. Sva prava pridržana.