Upoznajte me

Ivan Lijović

Ja sam Ivan Lijović i živim u Špišić Bukovici. Kao freelancer, bavim se poslovima u domeni dizajniranja, kodiranja i programiranja svih vrsta web stranica.

U odnosu na specijalizirane tvrtke, ja radim kod kuće i nisam ograničen radnim vremenom. To mi omogućuje predanost kvaliteti rada i zadovoljstvu klijenata. Svakom klijentu, odnosno projektu pristupam individualno.

Svoj posao obavljam po Ugovoru o autorskom djelu ili po Ugovoru o djelu, ovisno o vrsti projekta. Radim po tom modelu jer sam u civilnoj invalidskoj mirovini.

Nastojim da moj klijent dobije vrijednost za novac. Odnosno da je cijena usluge adekvatna uloženom trudu, vremenu i kvaliteti usluge. Moj pristup klijentu je otvoren, pošten i profesionalan.

Biti u fokusu zanimanja za izradu i redizajn web stranica. Smatram da sam idealan partner za vlasnike malih i srednjih tvrtki. Isto tako i za obiteljska gospodarstva, razne organizacije i udruge.

ŠTO VOLIM I ZNAM RADITI

Tehnologije koje koristim u svom radu

Volim IT tehnologije, naročito u domeni web dizajna i programiranja. Nastojim biti uspješan front-end developer. Stekao sam određena znanja i iskustva u raznim tehnologijama. Vrlo dobro poznajem HTML i CSS. Poznajem dosta programa i alata koji se koriste u web programiranju. U izradi web stranica koristim platforme i programe otvorenog koda. Većinu web stranica izrađujem u CMS-u Joomla. Također na toj platformi izrađujem i unikatne predloške. CMS sustavi Joomla i WordPress u fokusu su mog interesa.

Što se programiranja tiče snalazim se u nekim klijentskim (JavaScript) i serverskim (PHP) programskim jezicima. Također poznajem i baze podataka (MySQL). Nastojim također uvijek biti u trendu, te pratiti i usvajati nove tehnologije.

HTML80%
CSS70%
JAVASCRIPT, JQUERY60%
PHP, MYSQL60%
CMS JOOMLA80%
CMS WORDPRESS60%

MOJ TIM

Puno mi pomažu članovi uže obitelji

Tihana Lijović
Tihana Lijovićkćerka
magistra ekonomije, zadužena za prodaju i marketing. Pomaže mi i kod prijevoda na engleski jezik.
Ivana Lijović
Ivana Lijovićkćerka
prvostupnik ekonomije, komunikativna i puna ideja. Pomaže mi kod dizajna i prijevoda na engleski jezik.
Gordana Lijović
Gordana Lijovićsupruga
ekonomistica, upija sve frustracije i neizmjerna potpora. Savjetnica za financije.
mačka Missa
mačka Missamaskota
vrlo mazna i neposlušna, pomaže kod rješavanja (vrlo često i dodavanja) nagomilanog stresa.

Kontakt

  Petra Preradovića 55, Špišić Bukovica

 +385 33 716 478

 +385 95 393 5283

 ivan@web-usluge.com

© 2017 Web usluge. Sva prava pridržana.